This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Altijd gratis verzenden bij bestellingen vanaf 3 flessen.

Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

Verzenden & retourneren

Verzenden via PostNL

Wij versturen onze pakketten veilig en vertrouwd met PostNL. Bij levering via PostNL wordt het pakket 1 keer bij u thuis aangeboden. Als er niemand thuis is kunt u het pakket ophalen bij een PostNL servicepunt

Extra veilig

Wij versturen al onze pakketten met de optie 'handtekening voor ontvangst' zodat we zeker weten dat het pakket ook bij u terecht komt. Daarmee is uw pakket ook direct verzekerd.

Alleen 18 jaar of ouder

Alleen klanten van 18 jaar of ouder kunnen bij ons bestellen. Pakketten worden verstuurd met de leeftijdcheck 18+ van PostNL, ID is mogelijk verreist bij bezorging. Klanten moeten bij bestellingen  in de shop aangeven dat ze 18 jaar of ouder zijn. 

Gratis verzending bij bestellingen van 3 flessen of minimaal € 30,-

Verzending is gratis vanaf een bestelling van 3 flessen of minimaal € 30,- anders betaalt u € 7,50 verzendkosten per bestelling.

Levertijd

Bij ilmiogusto.com streven wij naar een snelle verzending van uw bestelling. We verzenden uiterlijk de volgende werkdag als uw bestelling op voorraad is. 

Verkeerd of beschadigd artikel?

Wij proberen u bestelling altijd onbeschadigd en netjes af te leveren. Onze verpakkingen zijn speciaal ontwikkeld voor het vervoeren van flessen. Daarom komen al onze bezorgingen onbeschadigd aan. Heeft u toch een verkeerd artikel of een beschadigd artikel ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice. In overleg met u zal il miogusto altijd proberen tot een passende oplossing te komen. 

Ook bij andere klachten kunt u terecht bij onze klantenservice. Stuur een mail naar info@ilmiogusto.com en vermeld duidelijk de klacht en de eventuele oorzaak van de klacht. Schade? Stuur altijd foto's mee van de schade.

14 dagen retourrecht

Bij il miogusto kunt u de bestelling ruilen of retourneren. U heeft het recht om de bestelling zonder opgave van reden en gedurende veertien dagen te ontbinden. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.  

Vul bij retouren het retourformulier in die u heeft ontvangen bij uw bestelling of download het formulier hier. Stuur dit formulier naar info@ilmiogusto.com. U ontvangt dan een retourlabel, de kosten voor retourzendingen worden niet vergoed. 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht een wijn niet aan je verwachting voldoen, dan krijgt je die zonder problemen vergoed. Je kunt je wijn laten vervangen of geld terugontvangen.